Feestelijke diploma uitreiking

 

Hoera voor de geslaagden!

Maandag 27 februari hebben we in totaal 34 diploma’s uit mogen reiken.

De eerste groep van 19 geslaagden zijn werkzaam bij Connect logopedie uit Zwolle. Zij hebben als “teambilding” op 3 januari de opleiding EHAK (eerste hulp aan kinderen) volgens de normen van het Oranje Kruis gedaan. Mede door de inzet van onze docenten Grietje Bouwknegt en Dick Spin is het gelukt om alle cursisten te laten slagen voor het certificaat. Connect heeft al aangegeven hier een jaarlijks terugkerend “item” van te maken omdat de leiding inziet dat het certificaat belangrijk is, je werkt als logopedist veel met kinderen.

DSC01151 DSC01153

DSC01156

 

 

 

 

 

 

 

De tweede groep met 15 geslaagden zijn cursisten uit onze eigen reguliere opleiding EH(BO). Deze groep heeft onder leiding van Grietje Bouwknegt en met behulp van onze Lotus Antoinet Wiersma in 10 avonden de complete opleiding voor het EHBO diploma gevolgd. Onder “compleet” verstaan wij een diploma volgens de normen van het Oranje Kruis.
Het was een gezellige bijeenkomst waarin er naast de koffie/thee met gebak ruimte was voor een toespraak van onze voorzitter Warner Bruins Slot en de overhandiging van de certificaten.
De avond werd afgesloten met informatie over hoe nu verder als “geslaagde”. Ga je aan de zijlijn staan of ga je actief deel nemen aan b.v. de hulpverleners groep. Tot slot werden er over en weer complimenten gemaakt en presentjes aan Grietje en Antoinet overhandigd. Inmiddels hebben zich uit deze groep 5 personen aangemeld voor onze Hulpverlenergroep.

 

IMG_0233

IMG_0301IMG_0323

IMG_0330